Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Διέρρευσαν φωτογραφίες και specs και για το Honor 20 lite

*
Η Honor φαίνεται πως θα παρουσιάσει 3 εκδόσεις της σειράς Honor 20 τους επόμενους μήνες, αφού την εμφάνισή του έκανε και το Honor 20 lite. Συγκεκριμένα, αναμένουμε να μάθουμε σύντομα περισσότερα για τα Honor 20, Honor 20 Pro και Honor 20 lite, τα οποία θα είναι και τα βασικά μοντέλα της εταιρείας για τη φετινή χρονιά. Το φθηνότερο από τα τρία διέρρευσε και ως προς την εμφάνισή του με επίσημα renders, τα οποία δείχνουν μια σχεδιαστική φιλοσοφία που ακολουθεί αυτή του Huawei P30 lite. Θα έχει οθόνη με διαγώνιο 6,21 ίντσες FHD+ με waterdrop notch και 32MP selfie cam. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει μια τριπλή κάμερα με 24MP, 8MP ultrawide και 2MP αισθητήρες, καθώς και ένα flash με τον σαρωτή των δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το Honor 20 lite θα «κρύβει» στο εσωτερικό του τον Kirin 710 με 4GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο, που θα μπορεί να επεκταθεί με χρήση microSD καρτών. Έξοδος 3,5mm για τα ακουστικά θα υφίσταται, όπως και microUSB port και μπαταρία 3.400mAh (χωρίς να είναι σίγουρο ακόμη αν θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση). Η συσκευή θα «τρέχει» EMIU 9 πάνω στο Android Pie και θα κυκλοφορήσει σε Black και Aurora Blue χρωματισμούς σε μια τιμή κοντά στα €280 στην Ευρώπη. Περισσότερα σε λίγες μέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*